sars_1_(photo_Igor_Miljkovic)

NOVI SPOT GRUPE S.A.R.S. I WIKLUH SKY & RAHMANEE – PREMIJERNO NA MTV KANALU

MTV Premijera poslednjeg dana 2012. godine od 20 časova donosi dva spota – S.A.R.S. „Mir u svetu“ i prvi video dvojca Wikluh Sky & Rahmanee za pesmu „Bella Morte“.

Spot za „Mir u svetu“ sniman je na ulicama Beograda i zgradi Bigza, a u saradnji sa Dailup Lamom, članom benda Bolesna štenad. Ova pesma ujedno najavljuje novi album koji bend sprema za proleće. Ukoliko ste previše nestrpljivi da čujete novi materijal grupe S.A.R.S.,  možete otići na njihov novogodišnji koncert u Gradiški u Kulturnom centru ili u zagrebačkom KSET-u 11. januara.

Povezana vest:  Lady Gaga želi da se osveti devojkama iz srednje škole

Pesma „Bella Morte“ je prvi singl sa albuma „Do kraja sveta“ dvojca Wikluh Sky & Rahmanee. Album će od 1. januara 2013. biće dostupan na zvaničnom sajtu MTV-ja  za besplatan download.

Wikluh Sky i Rahmanee već deceniju su poznati srpskoj muzičkoj publici, a njihova dugogodišnja saradnja krunisana je albumom „Do kraja sveta“. Tematika albuma su postapokaliptične ljubavne pesme, prezentovane u modernim aranžmanima break beata, funka, dubstepa i drum and bassa.

Povezana vest:  Kuda za Doček? Ne propustite zelenu magiju na Novosadskom sajmu