MB-Logo

Najbolji novi beogradski zvuk na „Misiji Beograd“ u Domu omladine!

 

Muzički program “Misije Beograd” predstavlja jednu moguću reprezentaciju najboljeg novog beogradskog underground zvuka, iz svih muzičkih oblasti. Od svežih rockerskih gitarskih varnica jednog Straight Mickeya i Threesome, do prefinjenih jazzy laid back zvukova DJ SpaceWalkera i Nikolora. Od rečitog raperskog zakucavanja slika stvarnosti, od strane najboljih gradskih MCjeva u izboru Bassivityja i Svi kao 1 festivala, do reginalnih dubstep zvezda Balkan Dubstep Unit. Od kolektivnog hip hop spektakla pod imenom Vatra, do svetkovine alternativnih rock grupa pod okriljem kultnog kolektiva Kišobran.

Povezana vest:  Lil Vejn osuđen na godinu dana zatvora

Spremite se da čujete šta Beograd ima novo da urlikne!

„Misija Beograd“ je rezultat dobre volje i samoinicijative različitih grupacija mladih. Oni su udružili svoje snage i uz minimalnu pomoć Doma omladine, kreirali kvalitetan i aktuelan sadržaj za sebe i svoje vršnjake. Ovaj program nije potpomognut sredstvima komercijalnih sponzora niti nekih drugih izvora. U periodu od 10. do 20. januara, Dom omladine se preobražava u sigurnu kuću za mlade. U pomoć su nam priskočili svi značajni ljudi sa nove beogradske kulturne scene. Tokom deset dana organizovaćemo: koncerte najboljih novih grupa, žurke, filmske projekcije, izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove, različite radionice… I sve to uz besplatan internet i neočekivano niske cene pića.

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori na karnevalu u Budvi

Svi zainteresovani za volontiranje na „Misiji Beograd“, mogu da se prijave do 10. januara 2013. na mail [email protected]. Potrebno je da pošalju kratku biografiju i svoj kontakt.

Ujedno Dom omladine poziva zainteresovane umetnike, igrače, glumce, dj-eve, mc-eve, reditelje, pevače, fotografe, režisere koji žele da predstave svoj rad javno, da svoje predloge daju na adresu [email protected] ili putem facebook stranice Doma omladine (http://www.facebook.com/domomladinebeograd), na kojoj će se vršiti glasanje. Oni najbolji biće uvršćeni u program i biće predstavljeni publici poslednjeg dana „Misije“.

Povezana vest:  Preminuo Otis Haris,nekadašnji član grupe The Temptations