haylor

Šta tata Taylor Swift misili o vezi sa Harryjem Stylesom?  
 
Taylorin otac Scott Kingsley Swift misli da je veza njegove kćeri i mlađanog člana 1D-a preozbiljna i da moraju usporiti. ‘Haylor’, odnosno Taylor Swift i Harry Styles, navodno već razmišljaju o venčanju.
Otac 23-godišnje pevačice Taylor Swift navodno je zapretio njenom dečku, 18-godišnjem članu popularnog benda One Direction Harryju Stylesu da ne sme slomiti srce njegovoj lepotici.
Nakon medijskih napisa da joj je dečko u Njujorku izjavio ljubav nakon dva meseca veze te šuškanja da par već razmišlja o braku, otac Taylor Swift (23) poručio je Harryju Stylesu (18) da ‘uspori’ s njegovom ćerkom. Scott Kingsley Swift navodno je pevaču benda One Direction rekao kako ne želi da joj slomi srce. Njegovi prijatelji otkrili su kako ne želi da par prekine romansu, već kako samo želi da zašti svoju ćerku.
 -Sviđa mu se Harry, ali želi da malo uspore – otkrio je prijatelj oca pevačice koja je s mlađanim pevačem snimljena kako se ljubi u Njujorku na dočeku Nove godine, nakon čega je otputovali na Karibe.
Najomiljeniji član One Directiona darovao joj je lepu antiknu narukvicu sa smaragdima koju je kupio u Engleskoj za Novu godinu.
 Kako je ranije objavljeno, Taylor planira da kupi kuću u Velikoj Britaniji kako bi bila bliže Harryju. Country pop pevačica dosad je bila u vezama s nekoliko slavnih showbizz frajera (Joe Jonas, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal, John Mayer, Conor Kennedy) iz kojih je izašla slomljena srca i razočarana. Hoće li ljubav mladih zvezda potrajati, pokazaće vreme.

Povezana vest:  Gangnam Stajl za osam miliona dolara