music_spice_girls_viva_forever_launch
Mjuzikl o Spajsicama totalni promašaj
 
„Viva Forever!“, mjuzikl o britanskoj pop grupi „Spajs gerls“, biće izgleda skinut sa pozorišnog repertoara brže nego što je na njega dospeo.
 Predstava, zamišljena kao omaž Spajsicama, počela je da se prikazuje u londonskom Vest end teatru u decembru, a već se govori o njenom otkazivanju.
 Šou, koji su kritičari ocenili kao „dosadan“ i „bez duše“, ne uspeva da privuče dovoljan broj gledalaca, tako da se gotovo svaki put izvodi pred polupraznom salom, piše časopis „Dejlistar“ i dodaje da pozorište „Vest end“ planira da ga skine sa repertoara ukoliko se situcija na blagajni ubrzo ne popravi.
 Producentkinja mjuzikla Džudi Krejmer (producirala je i hit mjuzikl „Mamma Mia!“) ističe, međutim, da je to dobra predstava i da će se stvari popraviti i podseća da je ovo doba godine uvek loše za pozorište.
 „Viva Forever“ je inspirisan pesmama Spajsica koje su prodale preko 75 miliona CD širom sveta, a slavu stekle 1996. godine hitom “Wannabe“.
Povezana vest:  Najbolji rok dokumentarac i tri kultna benda Atheist Rap, Goblini i Six Pack obeležiće petu nedelju na APA Beer Gardenu