Taylor Swift – New Year’s Eve Times Square New York
Još detalja o raskidu Harryja i Taylor
 
Slavni par, u medijima prozvan Haylor, iznenada je prekinuo svoju kratku, ali intenzivnu vezu. Čini se da mladoj, zgodnoj i bogatoj pevačici ljubavna sreća zaista nije naklonjena.
Harry Styles (18) i Taylor Swift (23) nakon zajedničke proslave Nove godine u Njujorku uputili su se na romantične Karibe te posetili i britanska Devičanska ostrva, ali odjednom se Taylor odlučila da se vratiti kući, dok je Harry ostao s prijateljima.
-Posvađali su se na odmoru i odlučili da se raziđu – rekao je jedan izvor.
  Harry i Taylor, koji su bili u vezi malo više od mesec dana, proveli su odvojeno božićne praznike, a mladi je član One Directiona leteo u Njujork  kako bi se pridružio plavokosoj country pop pevačici koja je nastupala na novogodišnjem koncertu na Times Squareu.
Daily Mail špekuliše kako su Taylor možda zasmetale brojne obožavateljke koje su i na odmoru pratile Harryja.
 Nedavno je čak i Taylorin tata poručio Harryju da uspori s njegovom ćerkom jer se bojao da će ona opet biti razočarana nakon novog ljubavnog brodoloma. Harry se pre nekoliko dana vratio u London, a na Heathrowu su ga dočekale oduševljene obožavateljke.
Pevačicu, koja je poznata po tome što peva o svojim ljubavima, dosad su povezivali s Taylorom Lautnerom, Johnom Mayerom, Joeom Jonasom, Jakeom Gyllenhaalom i Conorom Kennedyjem. 
Taylor Swift je navodno planirala da kupi kuću u Velikoj Britaniji kako bi bila bliže Harryju, a njeni su je prijatelji i porodica upozorili na Harryja koji je na glasu kao veliki zavodnik te da ne brza s planovima za ozbiljnu vezu.
-Taylorina nova opsesija je Harry Styles iz One Directiona. Dnevno mu pošalje i stotinjak SMS poruka. Izveštava ga o svemu što joj se dogodi. Samo traži izgovore da budu u kontaktu. Prijatelji je upozoravaju da bude oprezna jer se boje da će opet biti slomljena srca – rekao je tada jedan izvor za Now.
Da li je ovo definitivni kraj ili će mladi par ljubavi dati još jednu priliku, baš kao  što je slučaj sa njenom drugaricom Selenom I Justinom, ostaje da vidimo.
Povezana vest:  Mando Diao „preuzima“ MTV