One-Direction-111312-21

One Direction za sada ne dolazi u Srbiju!

Ma koliko god tinejdžerke Srbije i regiona žele da čuvena petorka zapeva u Beogradu od toga za sada nema ništa!
Naime ovih dana je internetom počela da kruži priča da najpopularniji boy bend sveta 23. novembra 2013. nastupa u Kombank Areni.
Tragom te informacije raspitali smo se i iz dobro obaveštenih izvora saznali da je taj datum još uvek slobodan tj. da britansko-irska senzacija za sada nema potvrđen nastup u našoj najvećoj hali.
Tačno je da 1D ove godine kreće na veliku svetsku turneju, 23. februara počinje sve u O2 Areni u Londonu. U Velikoj Britaniji će tokom februara, marta i aprila održati 19 koncerata, potom kreću po Evropi, ali najbliža zemlja Srbiji u kojoj će održai dva koncerta je Italija, gde će 20. maja nastupiti u Veroni, a 22. u Milanu. U junu, julu i avgustu se momci sele u Meksiko, SAD i Kanadu, a septembar i oktobar su rezervisani za Australiju. Po sadašnjem planu turneja se završava 30. oktobra koncertom u Melburnu, gde će ukupno održati šest natupa!
Ali kako do novembra ima još mnogo, mnogo dana ko zna možda petorka ipak reši da svoje velike hitove otpeva i našim tinejdžerkama.

Povezana vest:  Night Shift, Oktobar 1864, Branimir i Neprijatelji na finišu APA Beer Gardena