Kantautor Marko Nikolić je za kratko vreme zauzeo svoje mesto na pop sceni regiona, pa je došlo vreme da se sretne sa obožavaocima na samostalnom koncertu koji će biti održan 25. februara u renomiranom beogradskom klubu BitefArtCafe, gde nastupaju neki od najboljih srpskih, regionalnih, pa i svetskih muzičara.

Album “Dođi da te volim”, objavljen u junu 2023. godine, je dugo pripreman i pokazuje Markovu muzičku zrelost i širinu. Pesme su prožete čistim emocija i svako se može pronaći u njima, pa je zato najbolje na koncert doći sa voljenom osobom.

Povezana vest:  POZNATI MUZIČAR RAG'N'BONE MAN U BEOGRADU 06.05.2018.

„Verujem da će ovaj koncert emocijom dotaknuti slušaoce različitih senzibiliteta“ rekao je Marko Nikolić najavljujući koncert. „U pesmama sam ujedinio raznovrsne zvučne elemente i kreativnom sinergijom stvorio pesme koje, posebno kada ih izvodimo uživo, predstavljaju poseban muzički užitak koji nikoga u sali neće ostaviti ravnodušnim.

Muzika i tekstovi Markovih pesama jednostavno miluju dušu i podstiču ono najbolje u nama. Da bi što bolje publici preneo iskrenu emociju koju nose njegove pesme, Marka će na koncertu pratiti bend u kome je okupio neke od najboljih srpskih muzičara i pratećih vokala.

Povezana vest:  Pozitivne Reggae vibracije na EXIT festivalu

Pored naslovne numere, sa kojom je Marko učestvovao i na Izboru za pesmu Evrovizije, pesme poput “Čaroban dan”, “Moje oko najlepše”, “Moja senice”, “Trebaš mi ti”, “Naše proleće”, “Ne postojim bez nje”, “Božić kraj tebe” i druge, govore o tome da jedino ljubav oplemenjuje život. U pesmama koje predstavljaju izuzetno zvučno putovanje kroz različite žanrove, Marko je ostvario saradnju sa izuzetnim autorima poput Marine Tucaković, Saše Miloševića Mareta, Biljane Spasić i Nade Bučević.

Povezana vest:  Elton Džon pred oko 8.000 Beograđana

Osim svojih pesama Marko je, na osnovu predloga pratilaca na društvenim mrežama, napravio i set listu pesama drugih pop i rok izvođača, tako da će izvoditi i neke od najvećih hitova Olivera Dragojevića, Gibonnija, Parnog Valjka, Massima i drugih popularnih i svima omiljenih muzičara.

Ulaznice za koncert, na kome će se slaviti ljubav, u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i preko sajta tickets.rs.

Foto: Amir Hamzagić/ATA Images