haylor
Zašto je Harry Styles raskinuo s Taylor Swift?
 
I dok s jedne strane Taylor Swift (23) tvrdi da se Harry Styles (18) ponašao detinjasto te da je ne zaslužuje, Harry pak kaže da je američka country pop pevačica prezahtevna.
Harry Styles (18), najeksponiraniji član One Directiona, navodno više nije mogao da podnese kontrolu Taylor Swift.
-Stalno ga je zapitkivala o njegovim prethodnim vezama zbog reputacije zavodnika. Osim toga, Taylor je prezahtevna i želela je da ga kontroliše – otkrio je jedan izvor, prenosi FemaleFirst.
 Isto izvor tvrdi da je njihova veza, koja nije dugo trajala, bila vrlo intenzivna.
 -Nesuglasice su kulminirale na odmoru. Reč po reč, žestoko su se posvađali i Taylor se vratila u SAD – kaže taj izvor. Showbizspy je objavio da je Taylor u ljutnji rekla Harryju da je ne zaslužuje jer je daleko popularnija i poznatija od njega.
Styles je, kako su objavili neki mediji, odmah pronašao utehu u društvu atraktivne plavuše.
Par zasad nije komentarisao razlaz.
Neki pak špekulišu da bi se Taylor i Harry mogli pomiriti jer između njih postoji jaka hemija.
-Taylor se svideo Harry, a i ona njemu. Samo je mislio na to kako će za Novu godinu stići u Njujork kako bi je zajedno proslavili. Odabrao joj je prekrasnu antiknu smaragdnu narukvicu za novogodišnji poklon. Oboje su mladi, zgodni i uspešni. Ko zna šta će budućnost još doneti – ispričao je jedan izvor koji ne isključuje mogućnost da se slavni par pomiri.
U međuvremenu, Taylor se okružila prijateljima, a i njena sveže slobodna i bliska prijateljica Selena Gomez, koja više nije s Justinom Bieberom, dala joj je poneki savet.
-Selena joj je rekla da njih dve zaslužuju bolje od ta dva bezveznjaka. Organizovaće nekoliko izlazaka s prijateljicama i nameravaju se ludo zabavljati kako bi zaboravile na ljubavne problem – objavio je Showbizspy.
Povezana vest:  Majli Sajrus planira tri svadbena veselja!