PAMPERS_PREMIUM_CARE_sa_indikatorom_vlaznosti

Pampers Premium Care za zaštitu sa 5 zvezdica – od sada sa indikatorom vlažnosti

 

 

Pampers razume da mamama, dolaskom na svet beba, ne nastupa samo najuzbudljivije doba u životu nego i vreme velike odgovornosti. Kako bi pomogli novim mamama, Pampers® je dodao indikator vlažnosti u pelene veličine 1-3 Pampers Premium Care za zaštitu sa 5 zvezdica.

Indikator vlažnosti je traka na peleni koja menja boju, iz žute u plavu, kada pelena dođe u kontakt s tečnošću. Ovo je veoma koristan dodatak i znak mamama koji sugeriše da je možda vreme da se promeni pelena.

Povezana vest:  Italijani kaznama ulaze u džep turista

Pampers® je sarađivao sa pedijatrijskim sestrama kako bi razvili indikator vlažnosti, prateći iskustva novih roditelja kojima je često teško da odrede kada je pravo vreme za promenu pelena.

Pampers, preporučen od strane Udruženja pedijatara Srbije, donosi vam Pampers Premium Care pelene za zaštitu sa 5 zvezdica – dizajnirane da zaštite zahtevnu kožu beba.

Pampers Premium Care sa indikatorom vlažnosti dodatno pojačava zaštitu beba koju Pampers nudi, i  obećava zaštitu sa pet zvezdica, tako da mame mogu da budu sigurne da korišćenjem Pampers Premium Care pelena čine najbolje za svoju bebu. Zaštita sa 5 zvezdica koju vašoj bebi pružaju Pampers®  Premium Care:

Povezana vest:  Onkolozi i udruženja pacijenata saglasni - inovativne terapije ključne za smanjenje smrtnosti od raka dojke

-Ultra nega: Spoljašnji sloj koji dozvoljava koži da diše, dostupan u svim veličinama, specijalni Aloe Vera losion (veličine 1-5) koji čini još jedan zaštitni sloj

-Ultra zaštita protiv vlage : Dry Max tehnologija je klinički testirana i obezbeđuje koži vaše bebe i do 12 sati zaštite od vlage i jedinstven sistem za upijanje kake (veličine 1-3)

-Ultra tanka: Neverovatno tanka pelena, koja štiti od vlage jednako efikasno kao i druge Pampers® pelene

-Ultra pristajanje: Pampers® Premium Care imaju super fleksibilan sistem za pričvršćivanje u svim veličinama koji se prilagođava bebi i istovremeno joj pruža zaštitu od curenja

Povezana vest:  Kompanija Knjaz Miloš obeležila Svetski dan voda

-Ultra komfor: Mekani materijal koji je prijatan na dodir i pruža osećaj ugodnosti

 

Korišćenje Pampers Premium Care pelena uz Pampers Sensitive vlažne maramice omogućava vam da zaštitite zahtevnu kožu vaše bebe uz negu i zaštitu kakvu zaslužuje. Pampers Sensitive vlažne maramice, klinički dokazano, odgovaraju koži bebe.

 

Koristeći Pampers Premium Care za zaštitu sa 5 zvezdica mame svuda na svetu mogu da budu sigurne da čine najbolje za svoju bebu.