selena_Dream Out Loud_2013
Šta je to novo smislila Selena Gomez?
 
Dvadesetogodišnja glumica i pevačica ima status nove modne ikone, a njena linija odeće namenjena tinejdžerkama Dream Out Loud odlično je prošla na tržištu. Selena sad ima novi poslovni poduhvat.
Selena Gomez krenula je stopama sad već bivšeg dečka Justina Biebera i bacila se u kozmetičku industriju. Na tržište je lansirana kolekcija lakova za nokte sa svojim imenom.
-Selena je idealan partner za Nicole by O.P.I. Milioni obožavatelja vole je iz istih razloga kao i mi: pametna je, talentovana i zabavna te ima savršen ukus. Ona je istovremeno klasična devojka iz komšiluka i mlada otkačena žena koja voli da eksperimentiše – objasnili su iz kozmetičke kompanije svoj izbor zaštitnog lica.
 Selena je kolekciju lakova pokrenula unutar komapnije Nicole by O.P.I. koja stoji i iza Bieberove kolekcije The One Less Lonely Girl iz 2010. godine.
Mladi par raskinuo je vezu oko novogodišnjih praznika, a kako su neki mediji objavili, Selena se teši u društvu prijateljice Taylor Swift koja je također ponovno solo.
-Selena je rekla Taylor da njih dve zaslužuju bolje od ta dva bezveznjaka. Organizovaće nekoliko izlazaka s prijateljicama i nameravaju se ludo zabavljati kako bi zaboravile na ljubavne problem – objavio je Showbizspy.
Povezana vest:  Više od 4.000 posetilaca Egzit kampa ove godine