lady-gaga_20120
Lady Gaga kupuje ranč Neverland
Kako piše The Sun, Gaga je kolekcionar stvari koje su pripadale Michaelu Jacksonu, a nada se da će njegovom posedu u Kaliforniji vratiti staru slavu.
-Lady Gaga je opsednuta Michaelom Jacksonom. Postala je dobra prijateljica sa njegovom sestrom La Toyom i više nego išta na ovom svetu bi volela da njegovom posedu vrati staru slavu. Njegova deca pod svaku cenu žele da zadrže svoj dom iz detinjstva kako bi kasnije, kada odrastu, mogli odlučiti šta će tačno s njim uraditi. Gaga bi volela da im pomogne finansijski tako što će otkupiti bar deo poseda – rekao je neimenovani izvor blizak pevačici.
Već od ranije je poznato da je Gaga velika obožavateljka preminulog pevača. Na jednoj aukciji, koja je održana prošle godine, Gaga je kupila 55 predmeta koji su ranije pripadali Jacksonu.
Jackson je Neverland kupio 1988. godine, a onda je na njemu izgradio zoološki vrt i minijaturnu železnicu. Celi ranč je dizajniran u čast ostrva na kojem je živio Petar Pan.
Posed je trenutno u vlasništvu dece Michaela Jacksona, njegove majke i investicione grupe Sycamore Valley Ranch Company.
Povezana vest:  Zašto Harry Styles nervrira slavnog glumca Marka Wahlberga?