rita ora 2012

Rita Ora već radi na novom albumu

Britanska senzacija Rita Ora ne spava na lovorikama već uveliko radi na novom albumu, nasledniku debija Ora, koji će otići u sasvim drugačijem smeru po njenim rečima.
-Dok sam snimala prvi album, tek sam počinjala i nisam znala šta tačno želim. Imala sam samo 18 godina, ali sad sam zrelija i kao osoba i kao muzičarka. U stanju sam bolje da se izrazim i imam viziju kako bi album trebao da izgleda. Biće tu dosta popa, nešto na tragu Blondie i No Doubt uz, naravno, meni jako drag hip hop 90-ih – rekla je Rita Ora (22) koja je hvaljeni prvi album objavila u avgustu 2012.
Rita je nominovana i za ovogodišnju nagradu Brit Awards kao ‘najbolji novi britanski izvođač (konkurenti su joj Jake Bugg, Jessie Ware, Alt-J i Ben Howard), a dve su joj pesme nominovane za titulu najbolji britanski singl.
Pevačica je nedavno predstavila novi spot za singl ‘Radioactive’, četvrti singl s njenog debitantskog albuma. Autori pesme su Sia i Greg Kurstin. Uskoro kreće i na kraću britansku turneju koja počinje u Manchesteru 28. Januara.
Zgodna pevačica i štićenica Jay Z-ja, ‘britanska Rihanna’, kako je neki nazivaju, priznala je jednom prilikom da ponekad ima tremu pre nastupa.
-Naravno da ste u panici i bojite se da nešto ne zabrljate jer vas toliki ljudi gledaju. Ali naviknete se na nervozu nakon nekog vremena – rekla je Rita.

Povezana vest:  Brojač - prvi srpski radijski rialiti šou program