Death Saw

Kontroverzni spot grupe Death Saw

Grupa Death Saw, nekada glumca a već dugo godina poznatog pevača Đorđa Davida, snimila je novi spot .
-U eri nauke, tehnike, robota, eri totalno izvrnutih sistema vrednosti i potpunog odvajanja od onoga što je nekad predstavljalo smisao, mislim da jedan ovakav običan rock and roll spot predstavlja pravo osveženje! – kaže gitarista Aleksandar Mitrović Tommy, autor i aranžer kompletne muzike na prvom albumu grupe Death Saw.
Za novi spot izabrana je numera „Dalje od pakla“, čiji je tekst napisao ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić.
Death Saw osnovan od strane Đorđa Davida, istanuti borac za rock and roll i široj javnosti poznat kao pevač Generacije 5, i Aleksandra Mitrovića vuče korene još sa početka dvehiljaditih, ali pod ovim imenom postoji od 2009. godine. Album „Blood Avenger“, dostupan za free download na sajtu benda http://bit.ly/14uxCqY, objavili su 2010. i na njemu se nalazi ukupno trinaest numera, devet na engleskom i četiri na srpskom jeziku.

Povezana vest:  Novi spot sastava Rammstein na MTV-ju Spot za pesmu Ich Tu Dir Weh sastava Rammstein od 1. janua

Koncertni „napad“ na region

Koncertna turneja albuma obuhvatila je veliki broj samostalnih i festivalskih nastupa širom Srbije, ali ambiciozni i puni energije članovi benda smatraju da je vreme da izađu i van granica svoje zemlje.
-Region u kome se nalazimo predstavlja veliko tržište kako u muzičkom tako i u bilo kom drugom smislu. Iskreno verujem da smo dosadašnjim radom, kako na poslednjem albumu tako i na pravcu koji održavamo od samog nastanka benda, dokazali da na tom muzičkom tržištu ima mesta i za nas – nagovestio je Tommy koncertne aktivnosti u regionu.

Povezana vest:  Stingova aplikacija za Eplov Ajped