Frank-Ocean-Promo-3

Frenk Oušn neće tužiti Krisa Brauna

Muzičar Frenk Oušn rekao je da neće podneti tužbu protiv svog kolege Krisa Brauna, sa kojim se potukao prošle nedelje na jednom parkingu.
Kris Braun još izdržava petogodišnju uslovnu kaznu, jer je 2009. godine pretukao svoju tadašnju devojku pevačicu Rijanu, sa kojom se nedavno pomirio.
Portparol okruznog odeljenja u Los Anđelesu rekao je da je Oušn bio rešen da dokaže da ga je napao Braun, rekavši da je čak i doveden jedan svedok koji je potvrdio da je Braun (23) napao Oušna (25) na parkingu ispred jednog muzićkog studija.
Međutim, Oušn je postavio poruku na svom zvaničnom sajtu u subotu napisavši da želi da zaboravi incident.
-Poslušao sam zdrav razum – napisao je muzičar.
-Nema krivične prijave. Nema građanske parnice. Oproštaj, mada je težak, je mudrost. Ono što želim, mada možda zvući otrcano, je mir u mom kratkom životu. Mir.
Braun i Oušn su nominovani za Gremi nagradu u istoj kategoriji – najbolji urbani savremeni album. Ceremonija dodele Gremi nagrada biće održane 10. februara, prenose agencije.
Na dan kada je izbio incident, Oušn je na svom tviter nalogu napisao da su ga “napali Braun i još par momaka“ i da mu je povređen prst tako da neće moći da svira klavir na ceremoniji dodele Gremija.
Braun, koji je ima hitove kao što su „Look at Me Now“ i “Run It!“ nalazi se na izdržavanju petogodišnje uslovne kazne zbog napada na Rijanu.
Ako bi se podigla nova optužnica protiv njega, pretilo bi povlačenje uslovne kazne.

Povezana vest:  Proglašeni nominovani za HEMI Music Awards 2021