van gogh koncert arena (3)Rok legende Van Gogh 14.februara prvi put uživo u Kasini

Tokom više od četvrt veka svog postojanja, legendarna beogradska rok-grupa Van Gogh je po svemu bila jedinstvena. Nikad poklonici trendova i kompromisa , ali ni isključivi i konzervativni, Van Gogh su svoju viziju rok muzike uvek oplemenjivali pravim vrednostima najnaprednijih tekovina savremenog stvaralaštva, umetnosti i tehnologije. Svesni snage svog muzičkog identiteta, građene kroz decenije uticajnog autorskog izraza koji je obeležio njihov rad, Van Gogh nikada nije stremio ka tome da bude miljenik kritike – te je zato i postao kultni bend svoje verne publike.
Povodom najave njihovog prvog nastupa uživo u vodećem beogradskom klubu Kasina Van Gogh ističe motiv da uvek nadmaše sebe kao posebnu posvetu njihovim sledbenicima te noći !
-Želja nam je da koncentrišemo energiju na jednom mestu, i da ta vesela i uzbudljiva noć bude istinski „vatromet emocija“ grupe i naše publike! – napominje harizmatični Đule.
A kakav će to spektakularni „vatromet“ biti – močiće da pretpostave svi oni koji su poslednjih meseci uživali u sjajnom programu koji je Kasina predstavila publici naše predstonice, i koji će za legende srpske rok scene, dobitnike MTV nagrade, sigurno tražiti kartu više!
Van Gogh – za vašu istinsku ljubav prema najboljoj rok muzici – prvi put uživo 14.februara u Kasini na Terazijama od 23h.

Povezana vest:  Universal Music Serbia ponosno predstavlja: ONE NIGHT ONLY (Mercury Records)