Zera snemanje spota mala foto Sreco Cikac

RUSKO i ŽERA snimili spot za pesmu “Priznat ću joj sve“

Pesma »Priznat ću joj sve« je plod saradnje mladog bosanskog muzičara Ruska koji već dugo živi u Sloveniji i pevača Dražena Žerića Žere. Posle slučajnog susreta na koncertu, njih dvojica su se brzo sprijateljili. Druženje je dovelo i do muzičke saradnje. O pesmi »Priznat ću joj sve« njen autor Rusko kaže:
-Pesma je veoma lična. Često sam bio na dnu i to nisam umeo da sakrijem. Nadu nikada nisam izgubio, a oduvek sam uveren da je ispravna izreka »posle kiše će zasijati sunce«. Ponekad se uplašimo ljubavi i jednostavno pobegnemo. Mislimo da smo učinili pravi korak a ne shvatamo da smo upravo u tom trenutku zaljubljenosti bili baš srećni.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: SVI NA POD U SPOTU ZA SINGL „PUT"

Rusko foto nova 1 Blaz Vatovec mala
Za nastanak pesme zaslužna je i cenjena muzička ekipa: »Posebnu čar pesmi su dali priznati slovenački muzičari Roman Ratej, Miha Meglič, Aleš Zibelnik, Toni Juri i moj dobar prijatelj Cveto Polak« dodao je Rusko. Prateće vokale su otpevale Nataša Zibelnik, Nina Maurovič Blatnik, Maida Džinić Poljak i Vlado Pilja.
A o saradnji sa Ruskom Dražen Žerić je rekao:
– Pesma je super ispala i nadam se da ćemo još sarađivati. Rusko je vrlo talentovan autor i muzičar.
Scenario i režiju spota za »Priznat ću joj sve« uradio je Nenad Muždeka, a kamerman je bio Dejan Babošek. Tokom marta Rusko će medijima predstaviti novi singl, pesmu »Balkanka«.

Povezana vest:  PRVI VELIKI TRENS OVE SEZONE U BARUTANI: BIZZARE CONTACT & TRISTAN STIŽU U BEOGRAD!