PGS superfinale 2012
BEOSONG 2013. 2. I 3. MARTA
Mirna, Nevena i Sara protiv Igora Terzije za finale!
 
Radio-televizija Srbije objavila je veČeras spisak autora i izvođača odabranih kompozicija koje će se 2. i 3. marta takmičiti na festival Beosong.
Pesmu „Moja svetlosti“ otpevaće Igor Terzija, „Što prolazim“ Dušan Zrnić, „Za tebe živim“ Kristina Savić,
„Savršen kraj“ Aleksandra Dabić, numeru „Usne kadifa“ izvešće grupa Kal, „Tren“ Žarko Stepanov, a pesmu „Svetla pale se za nas“ Ksenija Kočetova.
Maja Nikolić otpevaće pesmu „Blagoslov“, „Spas“ Dušan Svilar, „Ruža od baruta“ Nenad Milosavljević, „Anðeo s neba“ Maja Odžaklijevska, „Halo“ Marija Mihajlović, pesmu „Ljubav je svuda“ izvešće trio Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović.
Pesmu „Magija“ otpevaće SKY’s, a Saška Janković numeru „Duga u tvojim oèima“.
Srbija će svog predstavnika izabrati posle polufinalne i finalne večeri na festivalu „Beosong“. Tokom prve večeri, u polufinalu Beosonga, takmičiće se 15 kompozicija, a auditorijum i publika će SMS porukama odabrati pet prvoplasiranih.
Druge večeri, kada će biti održano finale, isključivo glasovi publike odlučiće ko će, od pet finalista, predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u Švedskoj. Muzički festival Beosong biće organizovan i realizovan u TV studijima Javnog medijskog servisa Srbije uz direktan prenos.
Povezana vest:  TVRDO KUVANA JAJA, ŠAMPANJAC I ČEPIĆI ZA UŠI NA LISTI ZAHTEVA BENDOVA ZA TERRANEO