evabraun1Novi album Eve Braun u martu

 

Bečejska grupa „Eva Braun“ vraća se na muzičku scenu u martu objavljivanjem albuma „Playback“, dok će na Dan zaljubljenih, 14. februara, svirati u beogradskom klubu „Gan“ (Gun).

-‘Eva Braun’ polako završava rad na albumu ‘Playback’. Sledeće subote u Novom Bečeju snimiće spot za pesmu ‘Posle tebe’. Audio premijera pesme biće u emisiji radija B92 ‘Pop mašina’ 26. januara, a do kraja istog meseca očekuje se i premijera spota“, najavio je danas B92, koji će biti izdavač albuma.

Povezana vest:  Zvonko Bogdan sutra u Centru "Sava"

Zamrznuvši rad posle albuma „Everest“ (2001), „Eva Braun“ se ponovo okupila 2007. godine, i to u prvobitnoj postavi u kojoj su tri ključna autora gitaristi Goran Vasović, Pjer Dolinka i Milan Glavaški.

Sa predstojećeg novog albuma prvi singl je bio letos „U izgnanstvu“. Kako se navodi, „Playback“ će imati 20 pesama, a u jednoj gostuje Vladimir Kolarić-Kole iz sastava „Veliki prezir“.

Povezana vest:  Večeras finale ''Beosonga 2013''

-‘Playback’ će po strukturi i različitosti između pesama pomalo podsećati na album ‘Pop Music’. Ipak, shvatite to uslovno jer, kao i sa svim prethodnim, tako se i sa ovim albumom trudimo da, što je više moguće, eksperimentišemo sa žanrovima u okviru ‘sasvim običnih pesama’ – rekao je Vasović.