LONDON-mala-slova

KOZMO vas vodi pravo u zagrljaj Justina Biebera!

plakat4 webNajveća hrvatska drogerija KOZMO ostvaruje san jedne hrvatske obožavateljke najpopularnijeg mladog pevača današnjice. KOZMO vas vodi pravo u Justinov zagrljaj!!!
Upoznaj Justina Biebera ime je velike nagradne igre koja će zasigurno razveseliti sve devojke širom Hrvatske. Sve što treba da učinite kako biste odleteli u London, odseli u luksuznom hotelu, vozili se u vašoj limuzini, uživali u koncertu a potom se upoznali i slikali sa Justinom Bieberom je da se prijavite u periodu od 04. februara – 17. februara 2013. i zameniti vaše KOZMO bodove koje ste marljivo sakupljali.
Izvlačenje srećnih dobitnika je 21. februara u 12 sati, a objava dobitnika dan kasnije, 22. februara 2013. Samo jednog od vas očekuje neverovatna nagrada i mogućnost da se lično upoznate s vašim idolom. Drogerija KOZMO osigurala je povratni let do Londona i hotelski smeštaj za dve osobe, te karte za koncert i ono o čemu niste mogli ni da sanjate – upoznavanje te slikanje sa Justinom Bieberom za samo jednog od vas.
Osim glavne nagrade KOZMO je pripremio i 10 parfema Girlfriend by Justin Bieber te 3 narukvice sa Swarovski kristalima za one manje srećne ruke.
Za učestvovanje u nagradnoj igri prijavite se na https://moj.kozmo.hr/prijava te zamenite 1000 KOZMO bodova. Jedna osoba može sudelovati neograničeni broj puta. Srećno svima!
Ostvarite svoje snove i zbližite se s napopularnijim pevačem današnjice. Drogerija KOZMO ostvaruje upravo vaše snove.

Povezana vest:  Elmhurst College Jazz Band feat. Stjepko Gut