TB band official-2012.jpg

TEA BREAK LIVE KONCERT NA MTV KANALU

Pogledajte specjalni koncert benda Tea Break na MTV kanalu + besplatan download albuma „Second Hand Hero Sessions – live @ bulevar umetnosti“!
Beogradska grupa Tea Break predstavlja svoj prvi live album „Second Hand Hero Sessions – live @ bulevar umetnosti“ za 12 godina koliko bend postoji. Live album je tačka na i, odnosno kruna i logičan završetak priče oko poslednjeg albuma benda „Second Hand Hero“. Album je redom, od prve do poslednje pesme, odsviran i snimljen uživo u studiu Fakulteta dramskih umetnosti i prati ga video materijal koji je snimljen za sedam pesama. Kako video izgleda saznajte premijerno na kanalu MTV u subotu, 9. februara u 21:20, dok reprizu možete da pogledate u nedelju, 10. februara u 17:30 pre top liste Domaćica. Takođe od 9. februara ovaj live album će moći besplatno da se preuzme sa regionalnih MTV sajtova.
Režiju videa potpisuje sam bend, montažu je odlično uradila Anika Tesla, ekipu kamermana čine Bojan Todorović i Matija Butrić sa asistentom Nikolom Živkovićem, a za kolor korekciju i post produkciju odgovoran je subZero. Snimanje albuma je obavila cela treća godina studenata sa katedre za snimanje i dizajn zvuka pri FDU uz supervizore Dina Dolničara i Dejana Pejovića. Miks kompletnog albuma potpisuje Mlađa Tea Break, dok je za mastering ponovo bio zaslužan Dino Dolničar.“

Povezana vest:  MTV PUSH ARTIST ZA JANUAR 2013: IMAGINE DRAGONS