beyonce hboBijonse govori o braku, materinstvu u novom dokumentarcu

R&B zvezda Bijonse omogućila je obožavaocima da zavire u njen život „iz bajke“ u novom dokumentarcu u kome govori o ćerki Blu Ajvi, braku, materinstvu i spontanom pobačaju.
U dokumentarnom filmu „Život nije bajka“ (Life is But a Dream), koji će u subotu biti prikazan na kablovskoj televiziji HBO, Bijonse pruža priliku svojim fanovima da se upoznaju sa njenim svakodnevnim životom, tempom rada, pa čak i da vide njenu jednogodišnju ćerku Blu Ajvi koja je sve dosad strogo čuvana daleko od nasrtljivih paparaca.
Popularna pevačica se u dokumentarcu osvrnuće i na pisanja tabloida iz 2011. da je „lažirala“ trudnoću, navodeći da je to „najgluplja glasina koju je ikada čula o sebi“.
To je bio posebno težak period jer je nedugo pre toga izgubila bebu, priseća se Bijonse, dodajući da je to bilo njeno najtužnije životno iskustvo.
Pevačica otkriva i pojedine detalje iz četvorogodišnjeg braka sa Džej Zijem, govori o svojoj ulozi majke i o načinu na koji se priprema za svaki nastup.
Dokumentarac HBO-a, koji je pevačica ko-režirala, predstavlja najavu njenog povratka na scenu nakon jednogodišnje pauze zbog rođenja deteta.
U najavi je i njen novi album, a njena turneja „The Mrs Carter Show World Tour“ (Svetska turneja gospođe Karter – Džej Zijevo pravo ime je Šon Karter) započeće 15. aprila u Beogradu, a potom će je odvesti u nekoliko evropskih metropola gde će održati više od 40 koncerata.

Povezana vest:  Beyonce: Gubitak bebe je najtužnija stvar koja mi se desila