bovi

MENART VAS POZIVA DA OTKRIJETE NOVO LICE DEJVIDA BOUVIJA-UČESTVUJTE U AKCIJI I OSVOJITE LEPE NAGRADE!

Omot novog albuma Dejvida Bouvija u startu je dobio status kontroverznog i izazvao oprečna mišljenja. Nakon jednog od dužih perioda odsustvovanja sa scene, Dejvid Bouvi se, bez ikakve prethodne najave, vratio, ovoga puta zagonetniji nego ikad. Naslovna strana novog albuma “The Next Day“ predstavlja beli kvadrat koji prekriva originalni omot albuma “Heroes“.
Naslovnica novog albuma otvara mnoga pitanja koja se tiču ne samo muzičkog koncepta koji je Bouvi ovoga puta izabrao, već i povezanosti umetnikovog sadašnjeg statusa sa njegovom ostavštinom koja je značajno uticala na razvoj savremene muzičke scene.
Zašto je dizajn novog albuma zasnovan na naslovnoj strani albuma “Heroes“? Da li je reč o klasičnom nedostatku ideje i pokušaju originalnosti, ili namerno izneverenom očekivanju fanova koji su na omotu priželjkivali još jedno od mnogobrojnih Bouvijevih lica? Da li je po sredi poigravanje sa identitetom samog umetnika ili preispitivanje svrsishodnosti omota albuma u digitalnoj eri …?
Muzički kameleon, koji je tokom svoje karijere često menjao i uspostavljao različite stilove i žanrove, uvek je predstavljao inspiraciju mnogim kreativnim ljudima u njihovom umetničkom izrazu.
Menart Srbija, Balkanrock portal & Radio Beograd 1 vas pozivaju da učestvujete u nagradnoj igri kreiranja alternativne naslovne strane albuma “The Next Day“, tako što ćete nam poslati vaš originalni rad u digitalnom formatu, koji bi predstavljao vaš doživljaj Bouvija, tj. vašu verziju jednog od mnogih Bouvijevih lica.
Fotografije nam šaljite na adresu [email protected]
Najoriginalnija rešenja ćemo predstaviti na našem facebook profilu (Menart Srbija) i nagraditi primercima novog Bouvijevog albuma , knjigom “Bouvi biografija“ i plakatima novog albuma urađenim po uzoru na pobednička rešenja.

Povezana vest:  Linda Ronštat boluje od Parkinsonove bolesti