Miley Cyrus – 55th Annual Grammy

Šta to muči Miley Cyrus?

Miley Cyrus uveliko planira svoje venčanje mada datum još nije poznat. Showbizspy piše kako mlada glumica i pevačica bira savršenu venčanicu za taj dan, ali nikako još ne može da se odluči.
Miley se prošlog leta verila nakon što ju je zaprosio Liam Hemsworth, s kojim je u vezi nekoliko godina.
-Nikako ne mogu da se odlučim, ali definitivno razmišljam da to bude nešto što potpisuje Marchesa. Imaju sjajne haljine. Imam zaista puno drugih ponuda, ali Marchesa je u najužem izboru. Najverovatnije ću na kraju imati 30 venčanica – rekla je Miley.
Bivša Disneyjeva zvezda želi malu, privatnu ceremoniju.
-Ekstravagantno veliko venčanje ne dolazi u obzir! Pa ja ne mogu ni na običnu kafu da odem da me neko ne proganja, kako bih takvo što uopšte izvela. Osim toga, to nije ni moj stil – rekla je Miley Cyrus (20).
Miley svog verenika, kojeg ćemo videti i u nastavku filme ‘Igre gladi’, stalno hvali, a nedavno je izjavila da joj je drago što više ne mora izlaziti, jer, kako reče, ‘momci su danas okrutni’.
Inače, Miley ove godine objavljuje i novi album. Na tom novom materijalu sarađivaće i s Pharrellom Williamom koji ju je pohvalio: – Iznenadiće mnoge. To uopšte nije ono što očekujete od nje. Album je drugačiji od svega što je Miley napravila dosad.
Miley je dosad objavila tri albuma – prva dva bili su veliki hitovi, a ‘Can’t Be Tamed’ iz 2011. uspeo je doći do trećeg mesta Billboarda.

Povezana vest:  Regionalna TV premijera samo na kanalu MTV-ja: One Direction - Live While We’re Young