lady gaga bambi awards 2011

Lady Gaga preforsirala svoje telo zakazujući dodatne koncerte

Ekcentrična Lady Gaga bila je primorana da otkaže svoju turneju „Born This Way“ iz zdravstvenih razloga, a sada postoji mogućnost da će je to koštati nekliko miliona dolara.
Pevačica je juče otkrila da će morati na opeaciju kuka, nakon čega će joj biti neophodan dug oporavak, pa je istog trenutka morala da donese odluku o otkazivanju ostataka svoje turneje. Pored toga što će izgubiti prihode od otkazanih koncerata, preti joj opasnost i da će morati da plati mnogo novca osiguravajućim kućama, koji će je možda kriviti za to što je preforsirala svoje telo zakazujući dodatne koncerte.
– Osiguravajuće kuće pročešljaće temeljno Gagine polise osiguranja. Postoji šansa da zaključe da je povreda bila njena krivica jer je prenaporno radila i zakazala previše koncerata, pa će možda ona morati da plati sve račune – otkrio je neimenovani izvor za The Sun. Dvadesetšestogodišnja pevačica otkrila je ranije da je osećala bol nekoliko meseci, ali da ga je krila od svojih saradnika jer nije želela da otkazuje nastupe.

Povezana vest:  Emina Jahović predstavila album „Metamorfoza"