Treći singl sa debi albuma Nežnog Dalibora
 
nezni_dalibor_2Treći i poslednji singl sa debi albuma grupe Nežni Dalibor Sredstva i veštine pesma Sve biće u redu, a možete da ga preslušate u okviru stranice Nežnog Dalibora u sekciji SCENA web magazina POPBOKS – www.popboks.com/scena/nezhnidalibor
Web magazin Popboks proglasio je prvi singl Ti si sam za najbolju domaću pesmu 2008. godine. Ova pesma je, kao i naredni singl Metronom, u vreme kada je objavljena provela više nedelja u vrhu relevantnih top lista u Srbiji. Ti si sam je takođe zauzela prvo mesto godišnje liste domaćih pesama DJ organizacije Indie-Go!, a našla se među prvih 10 i na listama za 2008. koje su sačinili Radio B92 (Pop Mašina) i Radio Studio B (Diskomer).
-Bend uveliko radi na drugom albumu i neke pesme su već ušle u koncertni repertoar. Prvi singl može se očekivati početkom sledeće godine. Nežni Dalibor je u prethodnih godinu dana održao veliki broj uspešnih koncerata u Srbiji i regionu: Exit festival 2008 (Fusion stage), Jelen pivo Live (glavna bina), Ljubljana, Beograd, Zagreb, Subotica, Koper, Skoplje, Vranje, Sremska Mitrovica, Novi Sad, Gornji Milanovac…-izjavio je Ivica Marković.
Prvi album grupe Nežni Dalibor – Sredstva i veštine, objavljen je u septembru prošle godine kao prvo u nizu izdanja u ediciji Nova srpska scena, kojom producentska kuća Digimedia, u saradnji sa izdavačkom kućom Odličan Hrčak, želi da predstavi novi talas originalnih domaćih bendova koji su svoju afirmaciju doživeli kroz rubriku Scena, web magazina POPBOKS.
Album Sredstva i veštine snimljen je u studiju producentske kuće Digimedia u periodu od marta do jula 2008. godine i sadrži 14 numera. Producent izdanja je Boris Mladenović (član grupa: Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara).
Nežni Dalibor su: Ivica Marković (gitara, glavni vokal), Ljubomir Vučković (bas, prateći vokal), Branimir Bogdanović (bubanj).
Povezana vest:  Dodeljene BRIT nagrade: blistali Tom Walker, Calvin Harris i grupa 1975!