Ensh-SoldoutElektro zvuci u Gradu

Poklonici maštovitog elektro zvuka 19. februara d 21h biće u prilici da se prepuste specifičnom audio-vizuelnom performansu koji pripremaju Ensh i Soldout.
Soldout je belgijski progressive pop – indie electro bend koji posećuju Beograd u okviru promotivne turneje za soundtrack „Puppylove“ i album „More“.
Lokalna podrška je Ensh, producent i one man show koji uspešno koketira sa različitim elektro i pop stilovima pevanjem preko zaraznih bitova koje pravi na sceni.
Ensh i Soldout započinju turneju koja će obuhvatiti 11 balkanskih gradova. Pored Beograda nastupiće u Osijeku, Temišvaru, Sofiji, Novom Sadu, u Kragujevcu, Skoplju, Subotici, Zagrebu, Banja Luci i Sarajevu.
Cena karte 300 rsd

Povezana vest:  Nina Bardić oduševljena fantastičnom Jelenom Đurić iz X Faktora!

ELEKTRANA NEON NACHT
Petak 20. februar, 22h
◆ FM (live)
◆ LOST IN THE SOUND (live)
◆ LÜLE
◆ NEOMODERN
Elektrana vas poziva na NEON NACHT veče sintetičkih gromova i mračnog elektro zvuka.
U ovoj epizodi akcenat će biti na live nastupima, tako da nam u goste dolazi princ zagrebačkog underground klabinga FM, a domaći live act je rezervisan za subotičkog producenta LOST IN THE SOUND.
Premijeran nastup na NN imaće i legenda domaće elektro scene, beogradski producent LÜLE, koji ce ovom prilikom poneti svoje stare prašnjave elektro ploče, a takodje iza dj pulta je neizostavni elektranin dendi, NEOMODERN.
Očekujte: elektro, new beat, acid house, dead disco, minimal synth.
Cena karte 200 rsd

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus u bolnici