general woo video stillMTV PREMIJERA: GENERAL WOO – „REPCHUGA“ PONEDELJAK, 18. FEBRUAR U 20 SATI

MTV premijera donosi u ponedeljak, 18. februara u 20 sati novi spot velikana hip hopa ovih prostora General Wooa za njegov aktuelan singl „Repchuga“.
Spotom za „Repchugu“ prigodno se najavljuje istoimena Woo-ova turneja koja već ima četiri datuma, dok su ostali u pripremi. Serija nastupa otvara se 16. februara u Mariboru, nastavlja 1. marta u Beogradu, dan kasnije u Osijeku te zaokružuje 9. marta koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture.
Spot za „Repchugu“ izašao je iz radionice Danijela Tipure, jednog od najzaposlenijih hrvatskih režisera i „krivca“ za neke od Woovih ranijih spotova poput „Zašto sada šutite“ i „Ništa se ne mijenja“. Novi Woo-ov singl jedna je od najupečatljivijih pesama sa albuma „Verbalni delikt“. Album je bio dostupan za besplatno preuzimanje sa MTV-jevih web sajtova, a nakon toga ga je Aquarius Records objavio na CD-u, što je prva takva situacija u našoj diskografskoj istoriji. „Verbalni delikt“ proglašen je jednim od najboljih izdanja poslednjih godina, kreativnim vrhuncem „Vukovarca, hip hop vanzemaljca.“

Povezana vest:  Koncert u čast Laze Kostića