rihanna london-fw 2013

Rijana zaplovila u modne vode, predstavljena kolekcija u Londonu

 

Pop pevačica Rijana predstavila je svoju prvu kolekciju garderobe na Londonskoj nedelji mode, a reviju su mogle da vide samo odabrane zvanice. Kolekcija je plod uspešne saradnje pop zvezde i britanskog brenda “River Island“, a pevačica je uz zvuke hip-hopa i dim na sceni predstavila koleciju u kojoj nema ničeg šokantnog ili razuzdanog ako se uzme u obzir da je kolekciju radila pevačica koja na svojim nastupima nosi provokativnu odeću, prenele su agencije.

Povezana vest:  Britni Spirs primorana da snizi cenu karata za koncerte

Zabavna kolekcija namenjena je mladim ženama i u njoj su se našli uski komadi odeće od žerseja i haljine koje otkrivaju malo više od nogu. Većina komada odeće koji su prikazani imaju monohromatski izgled i jednobojni su, a zastupljene su boje – zagasito crvena, žuta, mornarsko plava, crna.

U kolekciji dominiraju materijali od satena, žerseja, a neke kratke suknje napravljene su od teksasa i uparene su sa kratkim topovima i majicama sa kratkim rukavima.

Povezana vest:  Novi album grupe Red Hot Chili Peppers u pretprodaji

Rijana se, takođe, potrudila da napravi nekoliko elegantnih haljina koje su pretežno crne sa belim cvetnim šarama. Pevačica se na kraju revije poklonila publici neobično stidljiva, ali srećna i nasmejana. Na sebi je imala kratku crnu haljinu. Rijanina kolekcija bi trebala početkom marta da se nađe u Britaniji, SAD i Japanu.