tajnaVulkan izdavaštvo objavlilo knjiguTajna

Najnoviji naslov u talasu erotskih romana stiže iz Kanade. Reč je o knjizi Tajna, koju potpisuje L. Mari Adlin, za koju se odmah znalo da je pseudonim. Knjiga je prošle godine na jesenjem sajmu u Frankfurtu izazvala ogromnu pažnju i tada su, pre nego što je završena, prava prodata u više od 30 zemalja. Početkom februara, kada je knjiga objavljena, autorka je otkrila svoj pravi identitet. U pitanju je Liza Gabrijel.
– Prošle godine su svi pričali samo o knjizi Pedeset nijansi siva. Radila sam kao koautor poslovnih knjiga i tada shvatila da i ja želim da se oprobam kao pisac erotskih knjiga – izjavila je Gabrijel.
Knjiga opisuje mladu udovicu koja osniva tajno društvo koje pomaže ženama da ostvare svoje seksualne fantazije.
Neposredno posle objavljivanja u svetu, Vulkan izdavaštvo izdaje Tajnu za naše čitaoce. Već prvih dana u svetskim metropolama vladala je pomama za ovom knjigom, što ostavlja veliki prostor psiholozima da odgovore na pitanje – šta to ima u erotskim knjigama koje su trenutno najtraženije među čitaocima svih generacija.
„Tajna“ prati život Kesi Robišo koji je postao jednoličan dok konobariše u jednom malom kafiću u Nju Orleansu. Nakon što joj je pre šest godina umro muž, život joj se sveo na odlaske i dolaske sa posla i ona čezne za čarima izazova.
Kada jedna tajanstvena i prelepa žena zaboravi dnevnik u kafiću, Kesi ne može da odoli a da ga ne pročita. Listajući stranice, otkriva najintimnije detalje njenog života i saznaje za glamurozno tajno društvo u kojem seksualno oslobođene žene pomažu drugim ženama da stupe u dodir s najmoćnijim delom svog bića i ostvare besramne, skrivene želje. Svaka od njih nosi zlatnu narukvicu sa privescima koji simbolično označavaju korake ka sveobuhvatnoj seksualnoj emancipaciji.
Kesi se pridružuje ovom društvu i korak po korak ostvaruje svoje fantazije, koje postaju sve intenzivnije i odigravaju se širom Nju Orleansa, ali uglavnom u Zdanju, predivnoj kući koja je sedište Tajne. Malo-pomalo, Kesi će od povučene i stidljive žene koja više ne može da pronađe uzbuđenje u životu evoluirati u ženu razigrane, putene seksualnosti. Ona je iskoristila svoju priliku za novi početak. Hoćete li i vi?

Povezana vest:  Novi roman Nore Roberts u izdanju "Vulkana"