STUDIO 1- Sergej sa Vladanom Popovicem i Markom MilatovicemSergej Ćetković sprema peti album
Sergej Ćetković je prošle nedelje obnovio ugovor sa izdavačkom kućom “City records” za svoj peti studijski CD pod nazivom “2 minuta”. Ovim ugovorom obnovljena je dugogodišnja saradnja Sergeja i najveće izdavačke kuće u Srbiji, koja će album izdati u svim državama bivše Jugoslavije izuzev Hrvatske. Izdavač novog albuma za Republiku Hrvatsku biće “Hit records”, izdavačka kuća koja je prošle godine objavila Sergejev “Best of Platinum”.
Već desetak dana, Sergej sa svojim saradnicima provodi puno vremena u SSL PINK STUDIO u Beogradu, gde se privodi kraju snimanje instrumenata i vokala za numere koje će se naći na albumu “2 minuta”.
-I na ovom CD-u sam nastavio saradnju sa Vladanom Popovićem i Markom Milatovićem kao aranžerima i muzičkim producentima. Takođe ljubitelji moje muzike će imati prilike da uživaju u jednoj lepoj pesmi Dušana Alagića, koji je potpisao pesmu “Kad bi htjela ti” na mom prošlom cd-u, kao i u aranžmanima Nikše Bratoša sa kojim po prvi put sarađujem.
STUDIO4Uprkos činjenici da je moja publika očekivala baladu, kao najavu nove muzičke priče, pesma “2 minuta” i spot koji smo uradili u Londonu, polako ali sigurno osvajaju srca publike. Drago mi je da ljudi prepoznaju moj trud i da se moje muzičko sazrevanje primećuje svakim novim CD-om. I dalje gajimo prepoznatljiv pop zvuk, ali u malo drugačijim aranžmanima i ozbiljnijom produkcijom. Kao i na prošlom, tako i na ovom CD-u smo se bavili živom svirkom i na njemu je sviralo i radilo preko 50 ljudi.
Na novom albumu će se naći 10 pesama i njegov izlazak se očekuje polovinom maja, nakon čega slede promocije u svim većim gradovima bivše Jugoslavije i naravno velika koncertna turneja početkom oktobra ove godine. – najavljuje Sergej u pauzama snimanja.
Povezana vest:  Avril Lavinj: Volela bih da snimim žestok album