Frenkie 3

MTV PREMIJERA: FRENKIE – „NAPAĆENI BOŠNJO“

„Napaćeni Bošnjo“ naziv je novog videospota kultnog MC-a ovih prostora, Frenkija, koji MTV u ponedeljak 25. februara u 20:00 donosi u svojoj novoj MTV premijeri!
Numera „Napačeni Bošnjo“ jeste četvrti singl sa uspešnog albuma Troyanac, koji se može pohvaliti i nominacijom za najbolji evropski indie album 2012. godine. Video spot je snimljen u Linzu (Austrija) prilikom Frenkijevog koncertnog gostovanja u tom gradu. Da bi video verodostojno prikazao priču same pesme, u celokupan proces snimanja uključila se i ekipa iz General Directorsa i uz mnogobrojne statiste i RED kameru ostvarila još jednu Frenkijevu priču.
-Mogu reći da je ovo jedan od mojih najzahtevnijih spotova jer smo imali preko 40 statista! Ekipa koja ga je radila zaista se pokazala profesionalnom i bez obzira na iscrpljujući rad uživali smo u svakom trenutku stvaranja kompletnog videa… – kaže Frenkie i, kroz smeh nastavlja o radnji koja prati video spot za pesmu: „Video prati našeg napaćenog Bošnju u svom ‘skromnom’ sedmosobnom stanu i Audiju, a koji na kraju dolazi na naš koncert i napravi ‘frku“.

Povezana vest:  Kojot i momci iz grupe Eyesburn u emisiji Jelen Top 10