na putu 2

„Anđeoski deo“ i „Na putu“ sutra na FEST-u, na redovnom bioskopskom repertoaru krajem marta

Najnovije ostvarenje Kena Louča „Anđeoski deo“ i adaptacija romana Džeka Keruaka „Na putu“ premijerno će biti prikazani 26. februara, u okviru glavnog programa 41. FEST-a.
„Anđeoski deo“ je komedija o novopečenom tati iz Glazgova, koji je rešio da okrene novi list, nakon što je uspeo da izbegne odlazak u zatvor. Poseta destileriji viskija inspirisaće njega i njegove prijatelje da pronađu izlaz iz svojih beznadežnih života.
„Na putu“ je film brazilskog reditelja Valtera Salesa, poznatog po filmu „Dnevnik motocikliste“.
U filmu o nesvakidašnjem prijateljstvu Sala, Dina i Merilu, i njihovoj potrazi za slobodom, za svetom, za sobom, igra popularna ekipa. – Kristen Stjuart, Sem Rajli, Ejmi Adams, Kirsten Danst, Vigo Mortensen, samo neki su od glumaca koji igraju u filmskoj priči o putovanju jednog od napoznatijih pisaca bit generacije.
„Anđeoski deo“, film koji je osvojio nagradu žirija na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, sutra je na programu u Sava centru u 16:30h, dok će „Na putu“ biti prikazan u 22h. Oba filma naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru krajem marta – „Na putu“ od 21. i „Anđeoski deo“ od 28. marta.
Do kraja FEST-a, premijerno će biti prikazano još osam filmova distributerske kuće MCF MegaCom Film. „Hičkok“ i „Ja i ti“ na programu su 27. februara, a „Veliki majstor“ i „U kući“ biće prikazani 28. februara. Osmog dana FEST-a na programu je „Nešto u vazduhu“, a sutradan gledaćemo filmove „Najbolja ponuda“ i „Stoker“. Premijera novog ostvarenja Gorana Markovića „Falsifikator“ zatvoriće ovogodišnji FEST.

Povezana vest:  Rihanna se svađala sa fanovima na twitteru