Tanja La Kroa

Spotovi za najveću žurku u Švajcarskoj snimaju se u Beogradu, poznati DJ-evi Iv Larok i Tanja La Kroa

Svetski poznat DJ i producent Iv Larok i njegova koleginica Tanja la Kroa u Beogradu su kako bi snimili spot za promociju najveće žurke u Švajcarskoj, koju je osmislila No Ordinary Agency.
Iv Larok, jedan od najpoznatijih i najpriznatijih svetskih producenata i DJ, stvorio je nekoliko međunarodnih hitova kao što su: „Zookey“, „Rise Up“ and „By Your Side“.Kombinujući hip-hop, R&B, soul, rege i elektro, ovaj DJ daje karakterističan pečat svojoj muzici, što su velike radio stanice prepoznale i tako ga lansirale u dens industriju. Njegova koleginica, poznati model, DJ i producent Tanja La Kroa, muzičku karijeru počela je 2006. godine, lansirajući kompilaciju „Lautundspitz“. Postala je muzički ambasador 2010. godine na uličnoj paradi u Cirihu, najvećem festival tehno muzike u Švajcarskoj. Njeni najbitniji nastupi uključuju saradnju sa „Haut-Couture-Channel Fashion TV“, kao i sa Red Bul timom Formule 1, kada je imala svoj set na zabavi u Valensiji. Njeni poznati singlovi su „In the Club“, „Gente“, „Hard To Handle“.
Iv Larok, kome ovo nije prva poseta Srbiji i Tanja la Kroa, u organizaciji No Ordinary Agency spotove snimaju na nekoliko lokacija, gde će, puštajući svoje setove, snimiti kadrove koji će se koristiti za promociju najavljene žurke. „Izvezli smo pamet i kreativnost, a uvezli smo svetski poznate DJ-eve da dodju i snimaju kod nas“ ističu u No Ordinary Agency i dodaju da „DJ-evi će pokušati da na svoj način predstave svoju viziju elektronskih žurki i klupske kulture u neobičnoj kampanji koja počinje uskoro.“

Povezana vest:  MAC karmin sa Rihanninim potpisom rasprodat za tri sata!