Gramophonedzie photo

GRAMOPHONEDZIE u KC GRADu 8. marta

U okviru turneje pod nazivom “BACK TO GRAMOPHONEdzie“, naš poznati dj/producent će imati zadovoljstvo da se predstavi publici u KC GRADu na jedan poseban način. Radi se o nastupima organizovanim za manje klubove, sa prisnijom atmosferom, u kojima će akcenat biti na muzički neposrednijem kontaktu sa publikom. U glavnoj ulozi ovaj put će biti gramofoni. Verovatno ne treba govoriti o posebnom značaju koji ovaj uređaj ima za generacije dj-eva i razvoj te veštine. U današnje vreme pomalo zaboravljeni, jedno vreme potpuno zamenjeni novim tehničkim spravama, gramofoni su, svakako, epicentar nastanka i razvoja onoga što danas nazivamo dj kulturom.
Turneja je započela u klubu “Boiler“ (Rumunija), a pored Beograda, Gramophonedzija će nastupati i u klubovima u Francuskoj, Českoj, Belgiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Južnoj Africi i Sloveniji.
Ovom serijom nastupa Gramophonedzija se vraća na dobro poznat teren, kombinujući izabrane ploče iz svoje bogate kolekcije i trenutne favorite house zvuka. Krajnji cilj je svakako dobra zabava, uz prepoznatljivi stil ovog umetnika. Sve će biti ispraćeno dodatno pojačanim ozvučenjem, a kao muzička podrška se pojavljuju Manjane i Rescobar, što u potpunosti zaokružuje veče i garantuje lep provod od početka do kraja žurke.
Zato za 08.03.2013. u svojim beleškama, pored napomene “kupiti mami i baki cveće“, upišite i party u KC GRADu!
Za devojke ulaz besplatan do ponoći!
Cena karte 300 RSD do ponoći. Posle ponoći 400 RSD

Povezana vest:  Muzički festival "Sva muzika svima" za Svetski dan muzike