garaviplakat

Novi singl Garavog sokaka

Garavi sokak frontmena Baneta Krstića objavio je danas novi singl „Kad su stvari same“ pred koncert 21. marta u beogradskom Sava centru.
„Nemojte nikad biti sami, gledajte da vas uvek neko voli, ili bar vi nekog volite, jer ‘kad su stvari same’, to je samo dobra tema za pesmu“, kaže Krstić na svom tviteru.
„Kad su stvari same“ Garavi sokak izvešće premijerno uživo 21. marta na simbolično naslovljenom „Koncertu za novo proleće – Teci, teci Dunave u Sava centru“. Ulaznice za koncert Garavog sokaka su u prodaji na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim, u Beogradu i širom Srbije, po cenama od 800, 1.000, 1.200, 1.500 dinara.
Krstić je „Kad su stvari same“ napisao kao „kompoziciju za pevača, lup i gudački kvartet“, koja će se naći na budućem desetom albumu Garavog sokaka, na kome se trenutno radi. Pesma je snimana u studijima Darka Varge i Vlade Perovića, a učestvovali su gudački kvartet „Tajj“ i kontrabasista Ljubinko Lazić, bas gitaru je odsvirao, a orkestraciju za gudače napisao Dušan Ševarlić.

Povezana vest:  Večeras koncert posvećen grupi "Indeksi"