D D

DENIS&DENIS AFTER PARTY I ČAK DVE MODNE ZABAVE U KRUGU

Ovonedeljni program kluba KRUG donosi svež provod! Klub će u četvrtak biti domaćin zvaničnoj zabavi nakon koncerta sastava Denis&Denis, a petak i subota su rezervisani za fashion program.
Kulturna organizacija Mikser će, uz podršku regionalnog Vh1 kanala, u četvrtak 7. marta, ugostiti avangardni elektropop bend koji je obeležio zlatne godine jugoslovenske muzičke scene osamdesetih godina. Duo Marina Perazić i Davor Tolja će prvi put nastupiti zajedno posle dvadeset pet godina, uz podršku Edija Kraljića i Ruby Kolić. Nakon koncerta, bend će se sa prijateljima spustiti ulicu niže, do kluba KRUG, gde će zajedno sa gostima kluba proslaviti svoju prvu svirku u Beogradu nakon dužeg vremena. Ulaz u klub je slobodan.
Program kluba KRUG za petak, 8. mart, donosi proslavu povodom otvaranja jedinstvene fashion galerije Lovely Designs. Naime, udruzenje „Lovely Designs“ je je 1. marta otvorilo izložbeno prodajni prostor visokokvalitetnih unikatnih umetničkih dela ( odeće, nakita i asesoara ) pod nazivom Unique Fashion Gallery „Lovely Designs“ u galeriji na lokaciji ul. Cara Urosa, broj 17. Osnovna ideja odnosno koncept Unique fashion gallery „Lovely Designs“‘ je da obezbedi kvalitetan izlagački prostor radi ispunjavanja statutom odredjenih ciljeva udruženja – afirmaciju umetnika iz oblasti modnog dizajna, dizajna nakita i uopšteno primenjene umetnosti u zemlji i inostranstvu. Ovakvim potezom oplemenjujemo ponudu našeg grada i podizemo nivo modne svesti izlazeći u susret svim damama i gospodi sa prefinjenim ukusom i željom da ponesu unikatne komade. Gosti lkuba ovog petka mogu da očekuju besplatne koktele dobrodošlice, promotivne cene koktela na bazi Smirnoff vodke i odličnu muziku koju će ove večeri birati Uroš Milovanović sa radija Studio B. Ulaz je slobodan.
Za subotu, 9. mart, zakazan je još jedan fashion party – London Calling izložba radova dizajnera i fotografa, u organizaciji Belgrade Fashion Week-a i kluba KRUG. Izložba je ponela ovo ime nakon veoma uspešnog izlaganja naših mladih umetnika na londonskoj nedelji mode, gde je tim srpskih modnih umetnika pobrao brojne pohvale za svoja dizajnerska rešenja. Radove će izložiti dizajneri Ana Ljubinković, Ivana Pilja i George Styler; kao i fotografi Nikola Sokolov, Miloš Nadaždin i Milana Bosnić. Za DJ pultom naći će se Nenad Radujević aka DJ Ned, koji je savim prirodno obećao brit pop raspoloženje. Ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Nigor i Đus najavljuju koncert u Kombank areni!