Jelena Rozga NIRVANA 2Jelena Rozga ekskluzivnim fotografijama najavljuje novu pesmu „Nirvana“

I dok u studiju dovršava snimanje nove pesme Jelena Rozga uzela je kratak predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl pod nazivom „NIRVANA“.
Pesma „Nirvana“ donosi novi zvuk i prikazuje malo drugačiju Jelenu koja se na ovaj muzičko – stilski okret upravo odlučila osluškujući želje svoje drage publike.
Reč je o brzoj i dinamičnoj pesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju koja vas u trenu obuzme.
-Nova pjesma za mene je uvijek radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem cijelu sebe. Svojoj publici osim nove pjesme želim dati cijeli „paket“ jer pjesma se osim sluhom doživljava i vizualno – pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo riskirati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvijek na mojoj strani spremna sam na nove izazove. Ovu pjesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pjevam ispunjenog srca – izjavila je Jelena Rozga
Premijera pesme „Nirvana“ očekuje se kroz dvadeset dana kada će se za pesmu snimati i video spot.. I ova pesma izašla je iz radionice bračnog para Huljić dok aranžman pjesme potpisuje producent Boris Đurdević.

Povezana vest:  Fondacija Ališe Kiz prikupila milion dolara

Jelena Rozga NIRVANA 1

PHOTO: Marko Grubišić