Airbourne photo

Airbourne prvi put dolaze u Srbiju

Jedan od najboljih hard-rock bendova nove generacije, Airbourne,održaće svoj prvi koncert u Srbiji 23. jun, 2013. godine u Novom Sadu, u klubu „The Quarter“.
Okarakterisani su kao nasledinici legendarnih AC-DC, njihovi scenski nastupi obiluju velikom dozom adrenalina i energije, a gitarista David Roads ih upotpunjuje mnogobrojnim akrobacijama.
Dobra vestje i da će publika u Novom Sadu među prvima uživo čuti pesme s novog albuma „Black Dog Barking“ koji izlazi krajem maja. Među njima se nalazi i izvrsni prvi singl „Blonde, Bad And Beautiful“
Uz frontmena Joela, Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat Ryan O’Keeffe (bubnjevi), David Roads (gitara) te Justin Street (bas). U istoj postavi nezaustavljivo su svirali, objavivši dosada dva albuma. Australijanci su inspiraciju za svoje pesme uglavnom pronašli u bendovima poput AC/DC, Thin Lizzy i Motörhead (čiji je frontmen Lemmy Kilminster učestvovao u prvom spotu „Runnin’ Wild“).
Albumprvenac „Runnin’ Wild“ u javnost je izašao 2007. godine,donevši bendu nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sledeći album „No Guts. No Glory“, objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova stečena prvim albumom.
Limitirani broj ulaznica za koncert Airbournea po ceni od 990 dinara može se kupiti na prodajnim mestima u Novom Sadu: Gigs Tix u Pariskom magazinu, u knjižarama Bulevar Books i Serendipiti, i u kafeu Macchiato u TC Merkator. Dodatna pogodnost je mogućnost naručivanja ulaznice putem interneta na www.gigstix.com.
Pretprodajna cena nakon promotivnog perioda biće 1290 dinara, dok će na ulazu u klub biti 1490 dinara.

Povezana vest:  Obožavaoci obeležili dve godine od smrti Majkla Džeksona