E-play photo by Aleksandar ZecDUPLA MTV PREMIJERA: E-PLAY I MATIJA DEDIĆ „ILUZIJA“ I LOLLOBRIGIDA „STROBOSKOP“

MTV Premijera u ponedeljak, 25. marta u 20 časova, donosi dva nova video spota – grupe E-Play i Matije Dedića za pesmu „Iluzija“ i benda Lollobrigida za numeru „Stroboskop“.
Bend E-Play predstavlja do sada svoj najneobičniji rad! Pridružite im se u romantičnoj vožnji kroz „Iluziju“, koju je svojim klavirskim deonicama obogatio niko drugi do čuveni Matija Dedić.
„Još na probi se javila ideja da bi bilo super da ubacimo klavir, i kada sam pozvala Matiju Dedića da gostuje, moram da priznam, da nisam bila sigurna kako će on reagovati posto nam se stilovi dosta razlikuju. Ali samo smo njega hteli – da je odbio nikog drugog ne bismo zvali. Međutim, on je oduševljeno prihvatio poziv i svojim kreativnim uplivom neverovatno je doprineo pesmi. Pesma je prosto zaplesala sa klavirom, pogotovo na njenom kraju.“ – izjavila je povodom ove saradnje Maja Cvetković „frontwoman“ grupe E-Play.
Pesmu „Iluzija“ od ponedeljka 25. marta možete slobodno preuzeti na sajtu www.exitmusic.rs. Istog dana video za pesmu „Iluzija“ na svom programu premijerno će emitovati MTV, tačno u 20h.
„Žao nam je što Matija nije u spotu, ali on puno radi u inostranstvu i prosto nam se datumi nisu uklopili. Smatram da je spot bez njega osiromašen, ali i da je idejno sjajan pošto je Đordje Arambašić odlično prikazao svoje viđenje stvarnosti i prolaznosti kroz točak bicikla.“ – dodaje Maja.
Spot je sniman na jednom od beogradskih krovova, režirao ga je Đorđe Arambašić sa kojim je bend već sarađivao za potrebe spota „Vremeplov“, dok montažu potpisuje Predrag ‘Gruvanje’ Novković.
Pesmu „Ilizija“ poducirali su Andreja Jovanović i Nikola Vranjković, a snimana je u različitim studijima, u Beogradu i Zagrebu.
Grupa Lollobrigida će takođe u ponedeljak, 25. aprila u 20:00, predstaviti novi spot za pesmu „Stroboskop“. Kako iz benda kažu, to je najnježnija pesma s njihovog albuma „Pilula“ i prava je prolećna stvar.
Kao što se i očekuje od ove kreativne grupe muzičara, uz zanimljiv tekst dolazi isti takav i video. Ovog puta su članovi benda uzeli stvar u svoje ruke i sami su se snimali go pro kamericom zakačenom na štap! Tako su ulovljeni i neki njihovi privatni momenti: put na koncert, opustanje pred svirku.. a svoje go pro snimke dali su im i fanovi koji pevaju na snimku pesme. „“Stroboskop“ je u potpunosti „naš“: šaren, intiman i „sirov“. Snimali smo ga u Zagrebu, Beogradu i Murskoj Soboti, a u gomilama snimljenog materijala snalazio se montažer Linnch“, rekla je Ida Prester, pevačica bend Lollobrigida.
Kako izgledaju novi spotovi bendova E-Play i Lollobrigida, saznajte od ponedeljka, 25. marta u 20 časova, na MTV kanalu i MTV.RS. Oba spota ćete, kao i uvek do sada, ekskluzivno moći da gledate samo na MTV kanalu u toku cele naredne nedelje.

Povezana vest:  Druženje sa Akijem Rahimovskim