humanitarno vece teatroHUMANITARNO VEČE ZA NIKOLU U KLUBU TEATRO UZ TOPALKA I OSTALE MUZIČKE ZVEZDE

U sredu, 3. aprila u beogradskom klubu „Teatro“ održaće se velika humanitarna žurka u cilju pomoći mladom Nikoli Mrkajiću kome je hitno potrebno lečenje u Moskvi. U toku večeri sve goste zabavljaće popularni pevač Milan Topalović Topalko zajedno sa „For you“ bendom, a svoje prisustvo potvrdile su i mnoge pevačke zvezde poput Baneta Mojićevića, Jelene Grebec, Milana Mitrovića, Ivane Pavković i mnogih drugih.
Nikola je kao devetnaestogodišnjak doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Nakon više od tri meseca provedenih u komi i obilnog krvarenja u mozgu, njegova mladost i želja za životom su uspeli da se izbore sa velikim povredama. Teške povrede glave ostavile su posledice na motoriku, koordinaciju pokreta i osećaj za ravnotežu.a nakon posete raznim rehabilitacionim centrima u Srbiji, Nikola je bio primoran da nastavi lečenje u Rusiji. Sam ciklus lečenja transplatacijom matičnim ćelijama vrlo je skup, a za sledeći Nikolin odlazak, koji je zakazan za 13. maj, potrebno je 6 800e.
Žurka za pomoć Nikoli počinje u 22h, a ulaz će se naplaćivati 250 dinara. Sav prihod od ove večeri biće uplaćen u Nikolin fond, uz nadu da će biti dovoljan za Nikolin put I lečenje u Moskvi.
Pozivamo vas da I Vi posetite klub „Teatro“ 3.aprila I svojim prisustvom pomognete mladom Nikoli da živi život dostojan svoje mladosti.

Povezana vest:  Humanitarni koncert za pomoć poplavljenom stanovništvu