AustinMAhoneSYJAFMTV Push MTV Push Artist za april mesec je Austin Mahone

Izreku da na mladima svet ostaje potvrdiće i novi MTV Push Artist za april mesec, šesnaestogodišnji Austin Mahone. Iako ovaj talentovani američki pop pevač još uvek nema gotov album, tri singla su bila dovoljna da stvori armiju fanova koji sebe nazaivaju „Mahomies“ i osvoji simpatije i profesionalnu podršku iskusnijih kolega. Tako je u pesmi „Say You’re Just a Friend“, njegovom trećem singlu, udružio snage sa slavnim Flo Ridom i dobio priliku da se predstavi publici širom sveta kao MTV Push Artist.
Austin je rođen u gradu San Antonio u državi Texas 4. aprila 1996. Njegova popularnost započela je kada je pre dve godine na You Tube postavio svoje snimke sa obradama pesama. Nedugo zatim je usledilo njegov debi singl „11:11″ i „Say Something“, osvojio je na hiljade obožavaoca koji su pohrlili da postanu deo „Mahomie“ zajednice, a onda je usledio i poziv od iskusnije koleginice Taylor Swift da nastupa kao specijalni gost na njenoj turneji „Red“. „. U ovom trenutku Austin može da se pohvali sa dva miliona Facebook fanova, isto toliko sledbenika na društvenoj mreži Twitter, njegov YouTube kanal lima više od 700.000 članova, dok su njegovi spotovi pogledani više od 110 miliona puta! Poprilično impresivno…
Mladi pevač je za kratko vreme postao miljenik publike i svojih kolega i zato vam ga MTV predstavlja kao novog Push Artista za april mesec.

Povezana vest:  Florence and the Machine ispred Coldplaya na britanskoj top listi