PosterRasprodat nastup Adama Beyera u Novom Sadu!

Ulaznice za nastup Adama Beyera u subotu u SKC Fabrika u Novom Sadu rasprodate su u četvrtak. Velika žurka koja će ugostiti švedskog techno maga i neka od najboljih imena domaće DJ scene izazvala je veliko interesovanje publike, pa je pretprodaja ulaznica završena dva dana pre nastupa.
Samo jedan dan ostao je do žurke koju za publiku u subotu u SKC Fabrika spremaju legendarni Adam Beyer i sjajna domaća DJ podrška Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Klaus, Dee Face, kao i finalisti Burn Residency DJ takmičenja, čija su imena objavljenja, a u pitanju su Lea Dobričić, Goran Kan, Lio, Luka Vuković i Aleksandra B. Šaranac.
Neverovatna karijera čuvenog DJa, poštovanje koje ima na celoj muzičkoj sceni i raskošna produkcija obećavaju publici žurku kakva se dugo čekala.
Beyer je definitivno sinonim za međunarodnu super zvezdu techno muzike. Već godinama je suvereni vladar švedske techno scene, kultnih klubova i festivala širom planete. Vlasnik je i glavni vizionar „Drumcode“ izdavačke kuće, danas jednog od najuticajnijih svetskih lejblova. Jedinstvena harmonija, suptilniji ritmovi i visoki standardi u produkciji naterali su celu scenu da prati inovacije ovog muzičkog maga, koje 6. aprila donosi u Novi Sad.
Žurku organizuje Happynovisad organizacija koja publici u Fabrici najavljuje magičnu noć i ples do jutra.
Zbog ograničenog kapaciteta kluba, organizator ostavlja mogućnost prodaje malog i vrlo ograničenog kontigenta ulaznica na ulazu u SKC Fabrika, u odnosu na procenu popunjenosti kapaciteta, po ceni od 890 din.

Povezana vest:  ARIANA GRANDE I ED SHEERAN NASTUPAJU NA 2014 MTV EMA

LINE UP:

22:00 _ Marko Milosavljević

[Recon Warriors]23:30 _ Burn Studios Mix Off
01:00 _ Dejan Milićević [Recon Warriors]02:00 _ ADAM BEYER [Drumcode, Madeye, Truesoul, SWE]04:00 _ Vladimir Aćić [HNS.DJs]05:00 _ Klaus [Public Pee]