Jelena Rozga NIRVANA 2Jelena Rozga na Jarun Piknik festivalu

Jedna od najslušanijih hrvatskih muzičarki Jelena Rozga održaće u četvrtak 02. maja veliki koncert na otvorenom u sklopu Jarun Piknik festivala. Nakon objave singla Nirvana popularnost prelepe Splićanke doseže zvezdane vrhunce, a zagrebački koncert na otvorenom Jelena najavljuje kao pravi spektakl: -Zagrebačka publika ima posebno mjesto u mom srcu. Velika su mi podrška sve ove godine, koncerti u Zagrebu su uvijek za pamćenje. Pozivam sve da nam se pridruže na Jarunu i obećajem nezaboravan provod!“
Ostrvo hrvatske mladeži na jarunskom jezeru od 01. – 05. maja ugostiće Jarun Piknik festival. Ovaj petodnevni gastro – muzički koncept predstaviće najbolje od gastro ponude regiona kad je roštilj u pitanju, a Jarun će u večernjim satima pretvoriti u veliku pozornicu. Uz onu centralnu na kojoj je nastup potvrdio i Halid Bešlić (01.05.), Jarun Piknik festivala ima još dve pozornice na kojima nas svaku večer očekuje sjajan muzički program. Jedna će biti za ljubitelje rock muzike dok će druga negovati etno zvuk.
Poslednjeg dana festivala, veliki bioskop na otvorenom vratiće sve prisutne u stara dobra vremena. Organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za decu biće otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati mališane.

Povezana vest:  Exitovi festivali ponovo među najboljima u Evropi!