DARKVUD dab
DARKVUDI U NOVOSADSKOM KLUBU QUARTER – JEDAN SASVIM DRUGAČIJI DOČEK NOVE GODINE
 
Ljubitelji kvalitetnog zvuka, dobre energije i sjajnog provoda imaće izuzetnu priliku da u novosadskom klubu Quarter dožive jedan sasvim drugačiji doček 2013. godine.
Posle veoma uspešne turneje sa Biserom Veletanlić koja je počela baš u Novom Sadu, i nakon nastupa u brojnim pozorištima i spektakularnog beogradskog Sava centra, Darkwood Dab se vraća klupskom repertoaru. U najboljem svetlu i standardnoj postavi, a uvek sa dozom iznenađenja Darkvudi će pokloniti drugačiji program od onog koji je publika imala priliku da čuje na turneji.
U vrlo posebnoj atmosferi novogodišnje noći, kao stvorenoj za prisniji kontakt sa publikom, svi prisutni će imati priliku da uživaju u najblistavijim hitovima bogate darkvudovske diskografije.
Ulaznice možete kupiti po ceni od 1.200 dinara do 31.decembra na prodajnim mestima Gigstix – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).
Na samo veče dočeka, ulaznice možete da kupite i na ulazu u klub Quarter (Kineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5) od 22h po ceni od 1.500 dinara.
Da biste sebi priuštili ovo muzičko putovanje i nasmejani ulazak u Novu 2013. godinu, požurite i obezbedite svoju ulaznicu što pre. Očekujemo vas!
 
 
Povezana vest:  tam predstavila „rizik“ i najavila solistički koncert