Airbourne photoVeliko interesovanje za prvi koncert Airbournea u Srbiji

Limitirani tiraž promotivnih ulaznica za koncert Airbournea, 23. juna 2013. godine u Novom Sadu u klubu „Quarter“, je rasprodat. Budući da je ovo jedna od retkih klupskih svirki benda Airbourne koji će ove godine gotovo isključivo nastupati na najvećim svetskim festivalima u Evropi, bilo je za očekivati da interesovanje fanova iz Srbije bude na ovako velikom nivou. Pored jedinstvene, intimnije atmosfere koja je najavljena za novosadski koncert, isti će svakako upotpuniti scenski nastup benda koji obiluje velikom dozom adrenalina, energije kao i neizostavnim akrobacijama gitariste Davida Roads-a.
Publika u Novom Sadu će pored hitova sa prethodna dva albuma imati priliku da među prvima čuje i pesme sa novog albuma „Black Dog Barking“ koji će se na policama muzičkih prodavnica naći krajem maja pod etiketom Roadrunner recordsa.
Airbourne je pre dve nedelje snimao spot za pesmu „Live It Up“ sa novog albuma, a na setu su se pored klasične postavke sa zidovima gitarskih pojačala I autoputa našli i mnogi oldtime automobili.
Album prvenac „Runnin’ Wild“ (2007), doneo je bendu nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards a u prvom spotu za istoimenu pesmu učestvovao je i frontmen Motörheada Lemmy Kilminster. Sledeći album „No Guts. No Glory“, objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova stečena prvim albumom.
Ulaznice za koncert Airbournea po redovnoj ceni od 1290 dinara mogu kupiti na prodajnim mestima u Novom Sadu: Gigs Tix u Pariskom magazinu, u knjižarama Bulevar Books i Serendipiti, i u kafeu Macchiato u TC Merkator. Dodatna pogodnost je mogućnost naručivanja ulaznice putem interneta preko sajta www.gigstix.com.
Ukoliko koncert ne bude rasprodat ranije, cena ulaznica će na ulazu u klub „Quarter“ na dan koncerta iznositi 1490 dinara.

Povezana vest:  Perrie Edwards: Venčanje na temu Disneyja je super ideja