bieber frizuraDeda i baka Justina Biebera žive u bedi

Nakon što je već pre dve godine National Enquirer objavio da George i Kathy Bieber (56), deda i baka Justina Biebera (19), jako teško žive te da su na rubu siromaštva, britanski The Sun donosi intervju s Bieberovim dedom koji potvrđuje tadašnje natpise.
– Živim u bedi i gledam na svaki novčić – izjavio je George Bieber te dodao da niko ne bi rekao da je on deda slavne tinejdžerske zvezde. Bolesni 61-godišnjak čak nije bio u mogućnosti ni popraviti rupu na krovu drvene kolibe koja je njegov dom već 40 godina. Nije u stanju da radi zbog bolova u leđima, a spava na dušeku u dnevnoj sobi jer se ne može penjati stepenicama.
-Justin nam je poklonio samo televizor.
George kaže da im je Justin poklonio samo televizor, a na odmoru nikad nije bio jer on i supruga to ne mogu sebi da priušte. Poslednji put su se družili na porodičnom okupljanju za Božić.
Justinovo bogatstvo procenjuje se na 70 miliona funti.
Tabloid National Enquirer u svom tekstu iz 2011. godine istaknuo je da je pevač, koji je u kratkom vremenu zaradio puno novca, zaboravio na baku i dedu koji su ga vaspitali. Iako Justinov deda ni tada nije radio, a baka mu je obavljala težak posao u fabrici kako bi preživeli, unuk im nije dao ni novčića kako bi im pomogao.
No, Justin je često znao istaknuti da je pre slave bio siromašan.
– Nisam imao krevet. Stan je bio pun pacova, a ufrižideru nismo imali hrane – otkrio je jednom prilikom Kanađanin.

Povezana vest:  Velika EU žurka 12. maja u Hangaru – Alphaville prvi put u Srbiji