selena gomezSelena Gomez na meti kritika
 
Indijke i Pakistanke napale su Selenu Gomez jer je na dodeli MTV-jevih nagrada njihov tradicionalni ukras stavila na čelo kako bi privukla pažnju i bila egzotična.
-Ono što je nama sveto pretvorila je u lošu seksualnu provokaciju. Time pokazuje da nimalo ne poštuje tuđu kulturu, napisali su Azijati na twitteru.
Za dodelu filmskih nagrada u Kaliforniji Selenu Gomez (20) očigledno su nadahnuli bolivudski filmovi. Glumica i pevačica za pesmu “Come And Get It” osmislila je koreografiju u seksi kostimima. Plesačice i ona nasred čela nosile su “bindi”, svadbenu dekoraciju koju žene u Pakistanu i Indiji nose kako bi ih zaštitila od uroka i demona. Bindi ili tilak na sanskrtu znači kapljica i ima oblik suze.
– Možda je mlada, ali uvereni smo da se ne bi tako narugala svojim meksičkim korenima. Ukras na čelu ima religiozno značenje, a ona ga nosi kao jeftin modni dodatak. Može je biti sram – rekli su mladi Indijci koji žive u Americi.
Glumica je bindi nosila i nekoliko dana posle dodjele MTV-jevih nagrada u TV showu Ellen DeGeneres (55). Selena i njen menadžer još se nisu ispričali uvređenim Azijatima.

 

Povezana vest:  Predstavljamo skriveni Terraneo: Azimut stage, Ljetovanje stage i Terraneo beach stage!