justin-bieber-selena-gomez-norway

Justin Bieber objavio sliku sa Selenom pa je izbrisao

Pošto je u četvrtak uveče viđen kako se ljubi s bivšom devojkom Selenom Gomez, Bieber je objavio njihovu zajedničku fotografiju a zatim je, brže bolje i obrisao.

Naime, kanadska tinejdž zvezda je fanovima na kratko odlučio da se pohvali da se ponovno vratio u zagrljaj bivšoj devojci Seleni Gomez (20). Ubrzo pošto je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju, Justin Bieber (19) ju je obrisao. Prema pisanju američkog portala TMZ, Justina Selena još muči jer mu šalje nejasne signale. Šuškanja o pomirenju para krenula su nakon što je glumica i pevačica iz Los Angelesa otputovala u Oslo zbog susreta s pevačem koji je tamo nastupao u sklopu svoje turneje.

Povezana vest:  Rijana je imala dublerku u reklami za Armani

Par je u četvrtak uveče viđen kako se ljubi. 

– Držali su se za ruke, grlili i ljubili. Izgledali su zaljubljeno, kao da se nikad pre nisu svađali. Ostavljali su utisak kao da su opet zajedno – otkrio je izvor za časopis People.

Njihovi prijatelji pretpostavljaju da su opet zajedno i tvrde da, uprkos čestim raskidima, ne mogu jedno bez drugog. 

Povezana vest:  Advokat Šakirinog bivšeg: Morali smo da je tužimo

Otkako je krajem decembra prošle godine raskinuo sa Selenom, pevač je novinske natpise punio brojnim ispadima u javnosti dok se Selena posvetila karijeri i izjavila da i dalje veruje u ljubav.