Vrooom, Exit 2011, foto - Bogdan Pedovic Koncert i promocija novog singla grupe Vrooom u Novom Sadu

Grupa Vrooom održaće u četvrtak, 25. aprila, od 20h ekskluzivnu promociju novog singla Output u novosadskom wine, food & music baru – Babylon (Laze Telečkog 10).
Tom prilikom prvih 50 posetilaca dobiće unikatne primerke diskova na kojima je singl „Output“ u posebnoj verziji (tokom maja ista pesma biće objavljena u drugačijem aranžmanu kao regularan singl), kao i remiksi numera „Izlaz“ i „Tamni vilajet“.
Nakon koktela i neformalnog druženja sa članovima benda, Vrooom će od 21h održati mini koncert u sasvim novoj postavi u kojoj su pored Marka Grubića i Lava Bratuše i dve izuzetno talentovane devojke: pevačica Tamara Kojić (već nastupala sa Vrooomom 2009. godine) i Tamara Bijelić (glas i klavijature). Biće to prvi nastup Vroooma u Novom Sadu u novom sastavu koji će predstaviti i karakterističan stil benda sada obojen savremenim electro i synthpunk motivima.
Nakon koncerta publiku učekuje Vrooom DJ set inspirisan novim zvukom benda.
Naglašavamo da je ulaz besplatan, kao i da se radi o promociji otvorenog tipa. Članovi Vroooma se veoma raduju susretu sa novosadskom publikom.
Vrooom trenutno radi na novom albumu čije se objavljivanje planira za početak leta.

Povezana vest:  STING U PUNOJ KOMBANK ARENI IZVEO NAJVEĆE HITOVE