Vlada Divljan i Ljetno kino big bandMTV PREMIJERA: VLADA DIVLJAN & LJETNO KINO BIG BAND „VODIM TE NA MORE“

MTV Premijera donosi u ponedeljak, 29. aprila u 20 sati novi spot Vlade Divljana i Ljetno kino big banda „Vodim te na more“.
Spot je rezultat saradnje koju je grupa ostvarila proteklih meseci sa režiserom Igorom Mirkovićem na njegovom filmu „Balavica“. Radislav Jovanov Gonzo, direktor fotografije „Balavice“, u spotu za „Vodim te na more“ je koristio kadrove iz filma kroz koji se provlači tema pesme. Kratki igrani film „Balavica“, svoju je premijeru doživeo u četvrtak, 18. aprila na 22. Danima hrvatskog filma u Teatru &td. Film je na na ovom festivalu nagrađen za najbolju režiju i kameru.
Vlada Divljan i Ljetno Kino big band objavili su EP „4 godišnja doba“ sa četiri singla „Najljepša“, „Vodim te na more“, „Samo jedu ljubav imam“ i „Iza osmeha“ koje, poređane prema periodu kada su objavljene i raspoloženju koje nose, čine celinu. Nedavno je na MTV kanalu premijerno bio prikazan spot za pesmu „Samo jednu ljubav imam“, koji je takođe režirao je Radislav Jovanov Gonzo, a ovog ponedeljka u 20 časova pogledate novo video ostvarenje za numeru „Vodim te na more“.

Povezana vest:  Planirano ubistvo Justina Biebera